Olipa kyseessä öljymarinaadit, emulsio-marinaadit, tärkkelys-marinaadit tai kuivat marinaadit (mausteseokset), ja sitojayhdisteillä tai ilman, tuotteemme on tarkasti räätälöity vastaamaan erilaisia haasteita lihan, pakastetuotteiden ja puolivalmiiden valmisruokien valmistuksessa.
Eksoottisista klassisiin ja perinteisiin, maku, ulkonäkö ja tuntuma ovat aina miellyttävästi harmonisoituja.
Yhteenveto vaihtoehdoistamme:
FoxMaro® – öljymarinaadit
FoxMare® – emulsio-marinaadit
FoxMadry® – kuivat marinaadit
FoxMaris® – tärkkelys-marinaadit
Uutta:
FoxMare-marinaadi Skyrillä
Viisi hienosti säädettyä emulsio-marinaadia Skyrillä sisältää 28 % Skyria ja on saatavilla sianlihalle, naudanlihalle, siipikarjalle, kalalle ja vihanneksille. Lisäksi Skyr on erittäin hyvä ainesosa dippeihin.
Skyriin sisältyvä osuus tuo raikkautta ja lisäproteiinia. Yhdistettynä emulsio-marinaadeihin, fermentoitu Skyr tekee lihasta, kalasta ja vihanneksista mureita ja on myös vähäkalorista.
La Bonne Épice tarjoaa teille tämän Acropolis-marinadin. Olitpa sitten perinteinen teurastamo, grilliravintola, ravintola/pikaruokapaikka, teollinen lihavalmistaja tai yksityishenkilö, tämä marinadi tuo täyden tyytyväisyyden asiakkaille, jotka nauttivat punaisista lihapalastasi, vartaita ja pihvejä.
Acropolis-marinadi, makea ja suolainen!
Meidän Acropolis-marinadi, joka on kirkkaan punainen, on valmistettu ensiluokkaisista ainesosista: paprikoista, sipuleista ja yrteistä. Tämä Acropolis-marinadi sisältää erittäin korkealaatuista rypsiöljyä, joka mahdollistaa mausteiden laskeutuvan vähitellen lihojen päälle samalla kun se tuo suojaavan kuoren ja kiiltävän ulkonäön marinadille ja valmistuksille. Tämä alkuperäinen resepti varmasti ilahduttaa asiakkaidesi makuhermoja sen pehmeällä, makealla ja suolaisella maulla.
Viite: ART0029
Fajitas-marinadi on maukas sekoitus, joka on suunniteltu lisäämään rohkeita, mausteisia makuja lihoihin ja vihanneksiin fajitojen valmistuksessa. Se yhdistää mausteita ja yrttejä, jotka luovat savuisen, hapokkaan makuprofiilin.
Maku: savuisia, hieman mausteisia makuja, joissa on hitaasti kypsennetyn ruoan vivahteita ja ripaus raikkautta.
Käyttöohjeet: Marinadeja valkoisille lihalle tai vihanneksille
Salaattiseoksemme on erityisesti suunniteltu tuomaan maukasta ja omaperäistä vivahdetta salaateillesi ja kasvissalaateillesi.
Karhunlaukka, sen hienostuneella valkosipulimaulla, on täydellinen lisä kasviksille. Estragon, joka tuo mukanaan sekä pippurista että anismaista makua, nostaa salaattien ja kasvisten makua tuoden niihin raikkautta. Salvia puolestaan helpottaa raakojen ruokien ruoansulatusta samalla kun se lisää hienovaraista makua valmistuksiisi.
Laadukkaista luomuraaka-aineista valmistettu salaattiseoksemme on Ecocert-sertifioitu, mikä takaa terveellisen ja ympäristöystävällisen kulinaarisen kokemuksen.
Reseptiehdotus: Raikas salaatti rapeilla vihanneksilla
Ainekset:
1 kurkku, viipaloituna
1 punainen paprika, kuutioituna
1 porkkana, raastettuna
1 tomaatti, lohkoina
1 pieni šalottisipuli, silputtuna
2 ruokalusikallista salaattiseosta (karhunlaukka, estragon, salvia)
1 sitruunan mehu
Viite: AR801981
Ean13: 3760306801981
Laurus nobilis -kasvin kuivatut, jauhetut ja höyrysteriloidut lehdet.
Harmaanvihreä vapaasti valuva jauhe.
Tyypillinen ja luonteenomainen; puhdas, tuore ja aromaattinen.
Tuoteryhmä: Mausteet ja Yrtit
Kategoria: Yrtti
Tyyppi: Jauhettu
Luonne: Lämpökäsitelty
Munakoiso, oliivi, tomaatti ja paprikat muodostavat tämän seoksen, joka antaa tyypillisyyttä kastikkeillesi, lihatäytteille, kypsennetylle kalalle, terriineille ja muille kulinaarisille valmistuksille.
Colin-Ainesosat Ref:60159402
Pääainesosat: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso
Sisältöluettelo: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso
Lämpökäsittely: Ei
Viitteellinen annostus: 2–5 %
Väri ja visuaalinen: Valkoinen, punainen, vihreä ja musta
Pakkaus: 20 kg:n säkki
Lavointi: Eurooppalainen lava 500 kg
Löydä täydellinen makujen liitto Pizzat-sekoituksessamme. Oregano, timjami ja karhunlaukka täydentävät toisiaan harmonisesti tarjoten makujen räjähdyksen pizzoillesi. Oregano, sen tyypillisesti italialainen maku, sopii erinomaisesti tomaattien kanssa, kun taas timjami tuo kevyen pippurisen vivahteen, joka nostaa esiin tomaatti- tai kesäkurpitsaruoat. Karhunlaukka, jonka tuoksu on miedompi kuin perinteisellä valkosipulilla, tuo hienovaraisen ja herkän valkosipulisen vivahteen tähän mausteseokseen.
Pizzat-sekoituksemme on huolellisesti valmistettu laadukkaista luomuraaka-aineista, yhdistäen oreganon, timjamin ja karhunlaukka, kolme maustetta, joiden maku on ainutlaatuinen ja jotka sulautuvat harmonisesti yhteen luoden makujen räjähdyksen jokaisessa suupalassa.
Reseptivinkki - Välimerellinen pizza:
Ainekset:
Pizzapohja
Tomaattikastike
Mozzarella
Pizzat-sekoitus
Musta oliivi
Kirsikkatomaatit
Tuore basilika
Viite: AR802032
Koostumus: Oregano, timjami, karhunlaukka
Käyttö: Mausteet pizzoille
Säilytysohjeet: Kuivassa ja valolta suojattuna